כריכים של סלט עוף בקארי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריכים של סלט עוף בקארי. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.39 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-46 גרם חלבון, 63 גרם שומן ובסך הכל 1070 קלוריות. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שקדים, בייבי ארוגולה, מלח ופלפל כשר ולחם מחמצת נחמד. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71%. נסו כריכים של סלט עוף בקארי, כריכים של סלט עוף בקארי וכריכים של סלט עוף בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מוציאים את העוף מהמקרר כדי להגיע לטמפרטורת החדר. מרפדים תבנית כבדה בנייר כסף.
מניחים את העוף על תבנית האפייה, ומניחים את חצאי הלימון בחלל.
מפזרים את העור במלח ופלפל ומזלפים מעט שמן זית. צולים את העוף עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר של ירכו מצביע על 165 מעלות פרנהייט, שעה ו-15 דקות.
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 30 דקות.
טורפים יחד את המיונז, היוגורט, אבקת הקארי, מיץ הלימון, ג'לי הפלפל החריף, חרדל הדיז'ון והבצל הירוק בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
קורעים את העוף המקורר וזורקים את העור. קוצצים לקוביות. מקפלים לתערובת המיונז את העוף, השקדים המעושנים והחמוציות.
הוסיפו כדור גדול של סלט עוף לפרוסת לחם ומעליהם בייבי ארוגולה ופרוסת לחם שנייה. פורסים לשניים ומגישים.