כרישה ועוף טארט
כרישה ועוף טארט דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 342 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חזה עוף, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כרישה טארט, עוגת חזיר וכרישה, ו כרישה טארט.
הוראות
מערבבים קמח 1/4 כפית מלח; מערבבים היטב.
מערבבים שמן ומים; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לעצב את הבצק לכדור; לכסות בניילון נצמד. תרגע 30 דקות.
מניחים את הבצק בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף.
רול לעובי 1/8 אינץ'; הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. הפוך ומאפה בכושר לתוך צלחת קיש 9 אינץ ' או pieplate; חותם לקצה של צלחת.
הסר את הסדין הנותר של ניילון נצמד. זין תחתון וצדדים של מאפה עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף כרישה, בצל ושום; לטגן 3 דקות.
להוסיף אספרגוס; לטגן עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מוסיפים עוף; מבשלים עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות. תערובת כפית לתוך קרום מוכן.
שלב חלב הנותרים 4 מרכיבים.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד סט.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.