כרישה מוקפצת עם פרושוטו וגבינת עיזים מעל קפליני
כרישה מוקפצת עם פרושוטו וגבינת עיזים מעל Capellini דורש בערך 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 472 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, גבינת עיזים, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. מתכונים דומים: כרישה מוקפצת עם פרושוטו וגבינת עיזים מעל קפליני, קפליני עם עגבניות שרי, בזיליקום וגבינת עיזים, ו פריטטה לימון עם כרישה וגבינת עיזים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
בינתיים: שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף פרושוטו ו לטגן 1 עד 2 דקות.
הוסף כרישה ו saute 3 עד 5 דקות, עד מכרז. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים מרק עוף ופסטה מבושלת ומבשלים 2 דקות כדי לחמם.
הסר מהחום ומפזרים גבינת עיזים מעל רק לפני ההגשה.