כרישה תפוחי אדמה
כרישת תפוחי אדמה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 418 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרישה תפוחי אדמה מוקרמים, כרישה תפוחי אדמה מוקרמים, ו כרישה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ועמוקה או בסיר על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ושום; קצוץ 5 עד 7 דקות או עד מכרז. מערבבים ברוזמרין, מלח ים ופלפל.
מוסיפים תפוחי אדמה, שמנת וחלב לתערובת כרישה במחבת, ערבוב בעדינות לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים, חשופים, 10 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם בקושי במכרז. (לא לבשל יתר על המידה. תפוחי אדמה יהיה גמיש, אבל לא מבושל לחלוטין.)
כפית חצי תערובת תפוחי אדמה לתוך מנה משומנת קלות 2 1/2 ליטר אפייה.
מפזרים 1/2 כוס גבינת Gruyre ו 1/4 כוס פרמזן. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה נותרת; מפזרים גבינות שנותרו. (עשוי להיות מכוסה ומקורר בין לילה.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
אופים 20 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז העליון הוא חום זהוב.