כתף חזיר מטוגנת בחלב
כתף חזיר מטוגנת בחלב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם עלי דפנה, חלב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו כתף חזיר מטוגנת בחלב, כתף חזיר צלויה חלב, ו כתף חזיר צלויה חלב עם ניוקי סולת (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוש את החזיר, לקצץ ולהשליך שומן. Rerolll החזיר; מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט.
מערבבים מלח, מרווה מיובשת, טימין מיובש ופלפל; לשפשף תערובת מלח על בשר חזיר.
מחממים תנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים 7 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים שום למחבת, ומטגנים 30 שניות.
מוסיפים חלב ואת המרכיבים הבאים 5 (חלב דרך קליפת לימון); מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר חזיר למחבת. מכסים ואופים ב 325 במשך 45 דקות. לחשוף. הפוך חזיר; אופים, חשוף, ב 325 במשך 45 דקות. פנה חזיר; אופים 30 דקות נוספות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
מניחים מחבת על הכיריים מעל חום בינוני גבוה, ומביאים תערובת חלב לרתיחה. מבשלים עד התערובת מצטמצמת 2 כוסות (כ 20 דקות), ערבוב לעתים קרובות. השליכו את קליפת הלימון, עלי מרווה, עלי דפנה, קורנית, וחוט.
חותכים חזיר לפרוסות 1/2 אינץ'; לשרת עם רוטב ואורז.