קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

כתף חזיר מטוגנת ממולאת

כתף חזיר מטוגנת ממולאת
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כתף חזיר מטוגנת ממולאת יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 61 אוהדים. אם יש לך בשר חזיר צלוי כתף, פטרוזיליה, מניית בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת.

הוראות

1
בשר חזיר במרינדה: 
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
מערבבים יחד את החומרים המרינדה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את צלי החזיר והופכים אותו למעייל אותו בכל רחבי עם המרינדה. להשרות במשך כמה שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4
הסר מהמקרר 1 עד 2 שעות לפני הבישול כדי להתקרב לטמפרטורת החדר.
5
הסר בשר חזיר צלוי מן המרינדה, לטפוח יבש. ריזרב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
6
הפוך את המילוי: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
שלב את חומרי המילוי עד לתערובת יש את העקביות של משחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
דחוף את הצלי: פתח את צלי החזיר כדי לחשוף איפה העצם הייתה. למרוח את המילוי על פני השטח הזה. קשור את צלי החזיר כדי לסגור את המילוי. לשפשף את החזיר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
9
לצרוב את הצלי בתנור או על סטובטופ: או למקם את החזיר במחבת צלייה גדולה לצרוב אותו בתנור מחומם מראש 218° במשך 30 דקות או עד פני השטח הוא חום זהוב, או לצרוב את הצלי מכל הצדדים במחבת ברזל יצוק גדול על חום גבוה בינוני על הסטובטופ.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
להעביר את החזיר לסיר עבה תחתית עם כיסוי רק גדול מספיק כדי להכיל אותו. (השתמשנו 2 1/2 ליטר לה קרוסט.)
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מסננים את השומן מהמחבת או מחבת הצורב, ולאחר מכן מסננים את המרינדה למחבת וחום, תוך ערבוב כדי deglaze את מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מרינדה ומניה לסיר עם חזיר, כיסוי ומבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים את המרינדה על החזיר ומוסיפים מספיק מניות לבוא אחד וחצי או שני שלישים של הדרך במעלה הצד של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
חום גבוה כדי להביא לרתיחה, להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, לכסות את הסיר ומבשלים במשך כשעה וחצי.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
או אם כבר חיממת את התנור כדי לצרוב את הצלי, להביא לרתיחה ולאחר מכן לשים אותו בתנור 325°f במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בשר לחיתוך הלוח, להפחית נוזלים לעשות רוטב: 
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. מסננים את הנוזל מן הסיר לסיר קטן, לתת להתיישב מספיק כדי לרפרף את השומן, ומבשלים עד הרוטב מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר את המיתרים מהבשר, לחתוך אותו או לחתוך אותו לפלחי, ולשרת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מצוין מוגש עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות עבור כתף חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alta Vista קלאסי Malbec
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.