קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

לאט לאט מבשל צלעות חזיר מתוק חמוץ

לאט לאט מבשל צלעות חזיר מתוק חמוץ
. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו סוכר חום, צלעות חזיר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לבישול איטי צלעות חזיר מתוק חמוץ דובדבן, צלעות חזיר קלות עם זיגוג מתוק חמוץ, ו בשר חזיר חמוץ מתוק ואיטי.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה. לצרוב את צלעות החזיר עד השחמה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מעביר את צלעות החזיר לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
3
מערבבים את הסוכר החום, קטשופ, בצל, ומיץ לימון בקערה; כפית על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
צלעות חזירצלעות חזיר
קטשופקטשופ
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מבשלים נמוך עד צלעות חזיר הם מאוד רך, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.