לבבות אגוזי לוז
החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו לבבות אגוזי לוז טבולים בשוקולד, לבבות פטל פטל, ו לבבות דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת אור ותפוח. מערבבים פנימה וניל.
מערבבים קמח ואגוזי לוז; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2 אינץ ' מקומח. לב בצורת קוקי קאטר.
מקום 1 פנימה. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 325 במשך 18-20 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב עבור 1 דקה לפני הסרת ממחבתות כדי חוט מדפי להתקרר לחלוטין.
מזלפים שוקולד מריר ולבן על עוגיות; תן לעמוד עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות חמאה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.