קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

לביבות תפוחי אדמה Brandade

לביבות תפוחי אדמה Brandade
המתכון לביבות תפוחי אדמה Brandade מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 475 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בנדיבות מעיל כל צד של הבקלה עם מלח ים, על 3 כפות בסך הכל, ולתת לנוח במשך 15 דקות. יש לשטוף את הבקלה במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מניחים את הבקלה בתבנית אפייה של 8 על 12 אינץ 'או במחבת ג' לי רול מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
יוצקים את שמן הזית ואת החלב על זה, ולהניח את זרזי הקורנית ושום על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים 20 דקות, או עד שהדגים מבושלים ומתחילים להתפורר. כאשר הדג מבושל, להסיר אותו, שמירה על הקורנית ואת נוזל הבישול; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים העונה עם 2 כפות מלח ים. מביאים את המים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהסכין עוברת דרכם ללא מאמץ. מסננים במסננת ולחזור לסיר, בישול על חום נמוך מאוד במשך כ 4 דקות כדי להיפטר כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר מהחום, ומחית בסיר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מקציפים קלות את הביצה בקערה גדולה. מערבבים את הפירה, לאט לאט, לתוך הביצה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את העלים של הקורנית השמורה. באמצעות מזלג, פתית את הבקלה, ולאחר מכן לקפל אותו לתוך פירה. אם הבלילה נוקשה מדי, לערבב כוס ½ כוס של הנוזל שמורות cod - בישול לתוך הבלילה. מצד שני, אם הבלילה אינה מחזיקה יחד, להוסיף עד רבע כוס מצה ארוחה. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי במידת הצורך. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
חום על ¼ אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה. סקופ עד רבע או חצי כוס של תערובת בקלה תפוחי אדמה. טופס לתוך דיסק ½ אינץ ' עבה, לגלגל אותו בארוחה מצה או פירורי לחם. מטגנים בקבוצות של שתיים או שלוש במשך כ 2 דקות בכל צד, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת בקלה תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
לחמם, במידת הצורך, על תבנית אפייה בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן