לבשל את הספר: אוכמניות כתום בזיליקום Granita
והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 20 אוהדים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, אוכמניות, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגת אוכמניות, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו לבשל את הספר: סלט מלפפון עם בזיליקום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האוכמניות ומיץ תפוזים במעבד מזון או בלנדר פירה עד חלקה, ואז לשפוך לתוך מסננת בסדר רשת להציב מעל קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את מחית אוכמניות. השליכו את הזרעים והעורות. מערבבים בזיליקום קצוץ דק.
יוצקים את התערובת לתוך 9 על ידי צלחת אפייה 12 אינץ ' ומניחים במקפיא. להקפיא במשך 3 עד 4 שעות, ערבוב עם מזלג כל 30 דקות כדי לשבור את גבישי הקרח, עד granita הוא כמעט קפוא לחלוטין ואת המרקם הוא כמו קרח מגולח. כדי לשרת, לגרד את פני השטח של granita עם מזלג או גלידה סקופר כדי ליצור גבישים מגולחים. לגרוף לתוך כוסות צוננות ומגישים מיד.