תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, שום, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara, ו מבשלים את הספר: Bruschettan Alla Romana.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף את pancetta ובצל ומבשלים יחד 2 דקות, עד כמה שומן pancetta הוא שניתנו ואת הבצל מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הארטישוקים ומתבלים את התערובת במלח ופלפל. מבשלים 2 דקות, עד הארטישוקים מוקפצים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4
מוסיפים את השום, העגבניות והיין ומבשלים 2 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אלכוהול
שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיף את הזיתים, בזיליקום, רוזמרין, טימין, ופטרוזיליה, ומערבבים הכל יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הסר את התערובת צלחת הגשה העליון עם פירורי לחם panko.