קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

לבשל את הספר: מוסטצ'ולי עם עגבניות ' פסטו

לבשל את הספר: מוסטצ'ולי עם עגבניות ' פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: מוסטצ'ולי (Mostaccioli) עם עגבניות 'פסטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח ים, מיץ עגבניות, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוסטצ'ולי עם פסטו עגבניות מיובשות, לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו Tagliatelle, ו מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים את רסק העגבניות, שמן זית, צנוברים, מלח, קאיין, מיץ עגבניות, ושום בקערה של מעבד מזון. הפעל את המנוע עד שיש לך פירה חלקה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מבשל את הפסטה. (אתה יכול לכסות ולקרר את הפסטו, אבל כדי להיות בטוח להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני רותחים את הפסטה.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בנדיבות מלח מים רותחים; טיפה פסטה יבשה. קוק, על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסננים, שומר על 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
להעביר פסטה לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף מספיק של פסטו כדי מעיל אטריות בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
להוסיף קצת מי פסטה, 1 כף בכל פעם, אם פסטו נראה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מפזרים עם רומנו, ולהעביר יותר גבינה וכל פסטו שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת