קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לבשל את הספר: סלט חם של אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים

לבשל את הספר: סלט חם של אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים
אם יש לכם לבבות של 2 חסה בוסטון, כפות קטנות חמאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה, ו לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים קלות רק כדי לכסות, עם מנטה, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז על מחבת אחרת או קערה, לשמור על המים לעת עתה, ולהחזיר את תפוחי האדמה למחבת עם החמאה. מערבבים יחד, לכסות, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
3
עבור הרוטב, לקחת מרווח רדוד, נירוסטה או סיר אמייל לסחוט את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 6 כפות של מי בישול תפוחי אדמה והסוכר, ואז מבשלים את התערובת עד מופחת בחצי. עכשיו לאט לשלב את החמאה, נתח אחד בכל פעם, לטאטא על חוט של חום עד חלול והומוגני (זה בעצם רוטב חמאה אור). מתבלים עם פלפל. שוב, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
5
מקלפים את קצות האספרגוס ממש מתחת לניצן וחותכים אותם לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים למחבת של מים מלוחים היטב רותחים ומרתיחים במהירות במשך כ 1 עד 2 דקות (לאכול אחד כדי לראות אם הם מבושלים; הם צריכים להיות רק במכרז, לא כמעט גלם), ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים את תפוחי האדמה החמים ומוסיפים אלה, יחד עם האספרגוס, לרוטב החמאה. להפוך אותם בעדינות דרך הרוטב עם עירית, עד שכולם מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
8
מסדרים את עלי החסה על ארבע צלחות ומחלקים את האספרגוס ואת תפוחי האדמה ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים אותם במלח ים מלדון ובאדיבות לב מגררים את הביצה. פיזור בנדיבות על גבעולים chervil, אשר לא שם רק כדי להיראות יפה; טעם אניס הקלוש שלהם הוא מאוד נעים.
מרכיבים שתצטרך