לבשל את הספר: סלט חם של אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים
אם יש לכם לבבות של 2 חסה בוסטון, כפות קטנות חמאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה, ו לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים קלות רק כדי לכסות, עם מנטה, עד מכרז.
לנקז על מחבת אחרת או קערה, לשמור על המים לעת עתה, ולהחזיר את תפוחי האדמה למחבת עם החמאה. מערבבים יחד, לכסות, ולשמור חם.
עבור הרוטב, לקחת מרווח רדוד, נירוסטה או סיר אמייל לסחוט את מיץ לימון.
מוסיפים 6 כפות של מי בישול תפוחי אדמה והסוכר, ואז מבשלים את התערובת עד מופחת בחצי. עכשיו לאט לשלב את החמאה, נתח אחד בכל פעם, לטאטא על חוט של חום עד חלול והומוגני (זה בעצם רוטב חמאה אור). מתבלים עם פלפל. שוב, להתחמם.
מקלפים את קצות האספרגוס ממש מתחת לניצן וחותכים אותם לחצי לאורכו.
מוסיפים למחבת של מים מלוחים היטב רותחים ומרתיחים במהירות במשך כ 1 עד 2 דקות (לאכול אחד כדי לראות אם הם מבושלים; הם צריכים להיות רק במכרז, לא כמעט גלם), ואז לנקז.
חותכים את תפוחי האדמה החמים ומוסיפים אלה, יחד עם האספרגוס, לרוטב החמאה. להפוך אותם בעדינות דרך הרוטב עם עירית, עד שכולם מצופים באופן שווה.
מסדרים את עלי החסה על ארבע צלחות ומחלקים את האספרגוס ואת תפוחי האדמה ביניהם.
מפזרים אותם במלח ים מלדון ובאדיבות לב מגררים את הביצה. פיזור בנדיבות על גבעולים chervil, אשר לא שם רק כדי להיראות יפה; טעם אניס הקלוש שלהם הוא מאוד נעים.