לבשל את הספר: עוגת חגב
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 411 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קרם דה קקאו, קרם דה מנתה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אופים את הספר: חגב ברים, עוגת קוקוס ללא בישול, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר על חום בינוני עד חם, ואז מוסיפים את המרשמלו יכול להמשיך לבשל ומערבבים עד המרשמלו נמסים ואת התערובת חלקה. מגניב עד פושר.
מוסיפים את הליקרים ומערבבים היטב, ואז מוסיפים טיפה או שתיים של צבע מאכל ירוק אם אתה רוצה. מקפלים בקצפת.
מורחים את המילוי בקרום להקפיא במשך 3 או 4 שעות, עד המשרד, לפני חיתוך.
- עושה אחד עבה 9 אינץ קרום או אחד דק 10 אינץ קרום -
מערבבים את הפירורים וחמאה ומערבבים היטב. בחוזקה ובאופן שווה לחץ על התערובת לתוך צלחת עוגה 9-או 10 אינץ'.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הקרום כהה עד חום עמוק (כמעט שחור), ואז מגניב על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני מילוי. קרום זה יכול להתבצע יום קדימה ומאוחסן במקרר.