לה קונצ'ה בשר טיפים
מנת הבשר של לה קונצ'ה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, חלמון ביצה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות נסו טיפי בשר מחופשים, טיפים בשר על תפוחי אדמה, ו טיפים בקר Cajun עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית האדומה (שטפה) למחבת גדולה ומכסים עם 5 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 2 1/2 שעות. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים וחותכים לחתיכות קטנות. לסחוט את מיץ הסיד על תפוחי האדמה ומתבלים במלח.
הסר את עור הכסף מן הפילה. בזהירות רבה להסיר ולהשליך את הזרעים מן chilis סראנו דק לקצוץ אותם. מחשיך את העגבניות במים רותחים במשך 2 דקות - עם כפית מחוררת, להסיר להתקרר - ואז לקלף את העור ולהשליך את הזרעים. לשטוף, יבש דק קוצצים את הכוסברה. קוביית הבשר לקוביות 1 אינץ'. קוצצים את החלמון של הביצה לתוך תערובת פירור.
מניחים frypan גדול על חום גבוה ולהוסיף 1 כף חמאה מזוקקת. אחד אחד טיפה את קוביות הבשר לתוכו. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
מפזרים 1 כף הקמח מעל החלק העליון של הבשר ומערבבים.
יוצקים את 2 אונקיות של מיץ צ ' ילי מהפחית על הבשר.
מוסיף את הפלפלים קצוצים דק. מערבבים את השעועית הבוערת ומוסיפים 1 כוס מים קרים. במהירות להעביר את הלהב של הסכין דרך שתיים העגבניות ולהוסיף לבשר. להרטיב עם 1/4 כוס יין אדום. מערבבים את הבשר שוב. יבש את רצועות תפוחי אדמה במרינדה סיד על מגבת נייר ולהוסיף את תערובת הבשר.
תוסיף את האפונה. להרטיב שוב עם 1 גרם של יין אדום ולהפחית את החום לנמוך. מועכים את השעועית ומכים בחמאה ומתבלים בכפית אחת של אבקת צ ' ילי.
חותכים את 6 אונקיות הנותרים של עגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף אלה שעועית.
יוצקים את הבשר על מגש הגשה ומסדרים את השעועית לאורך הצד.
מפזרים את חלמון הביצה הקצוץ וכוסברה על החלק העליון ומגישים.