קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

לה קונצ'ה בשר טיפים

לה קונצ'ה בשר טיפים
מנת הבשר של לה קונצ'ה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, חלמון ביצה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות נסו טיפי בשר מחופשים, טיפים בשר על תפוחי אדמה, ו טיפים בקר Cajun עם אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית האדומה (שטפה) למחבת גדולה ומכסים עם 5 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 2 1/2 שעות. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים וחותכים לחתיכות קטנות. לסחוט את מיץ הסיד על תפוחי האדמה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שעועית אדומהשעועית אדומה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר את עור הכסף מן הפילה. בזהירות רבה להסיר ולהשליך את הזרעים מן chilis סראנו דק לקצוץ אותם. מחשיך את העגבניות במים רותחים במשך 2 דקות - עם כפית מחוררת, להסיר להתקרר - ואז לקלף את העור ולהשליך את הזרעים. לשטוף, יבש דק קוצצים את הכוסברה. קוביית הבשר לקוביות 1 אינץ'. קוצצים את החלמון של הביצה לתוך תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מניחים frypan גדול על חום גבוה ולהוסיף 1 כף חמאה מזוקקת. אחד אחד טיפה את קוביות הבשר לתוכו. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מפזרים 1 כף הקמח מעל החלק העליון של הבשר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
יוצקים את 2 אונקיות של מיץ צ ' ילי מהפחית על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מוסיף את הפלפלים קצוצים דק. מערבבים את השעועית הבוערת ומוסיפים 1 כוס מים קרים. במהירות להעביר את הלהב של הסכין דרך שתיים העגבניות ולהוסיף לבשר. להרטיב עם 1/4 כוס יין אדום. מערבבים את הבשר שוב. יבש את רצועות תפוחי אדמה במרינדה סיד על מגבת נייר ולהוסיף את תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
תוסיף את האפונה. להרטיב שוב עם 1 גרם של יין אדום ולהפחית את החום לנמוך. מועכים את השעועית ומכים בחמאה ומתבלים בכפית אחת של אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
חותכים את 6 אונקיות הנותרים של עגבניות לחתיכות קטנות ולהוסיף אלה שעועית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
יוצקים את הבשר על מגש הגשה ומסדרים את השעועית לאורך הצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מפזרים את חלמון הביצה הקצוץ וכוסברה על החלק העליון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
זנים של פטריותזנים של פטריות