להחליק עם צלפים וחמאה חומה היא ללא גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון טרי, צלפים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן, גלגיליות עם עגבניות וצלפים, ו קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים.
הוראות
1
שים את להחליק במחבת עמוקה גדולה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סקייט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
יוצקים את המים ואת חומץ 1/2 כוס על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מים
דגים
3
מוסיף את הקורנית, 1 כפית של thesalt, פלפל, עלי דפנה, ועוד מים במידת הצורך כדי לכסות. להביא מבשלים ומבשלים, מכוסה חלקית, ב מבשלים עדין במשך 3 דקות. להעלות את החום ולהביא לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
טימין
מים
4
הסר מהחום ולתת לשבת עד הדג נעשה רק, על 5 דקות. בזהירות להסיר את הדגים ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
בינתיים, בסיר נירוסטה בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון. מבשלים עד שהחמאה הופכת לחום בינוני, כ -5 דקות.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.