קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

להמס עוף Cajun

להמס עוף Cajun
גשו לסופר וקנו שמן זית, מיונז מיונז מיונז אמיתי, רווקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: ממיסים את הלב טונה מומסת, כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), ו רוטב ברביקיו Cajun Rajun-בתוך קניונים רבים מסעדות Cajun Rajun, הם מגישים מנגל בהשראה Cajun, נראה לך איך לעשות את הרוטב.

הוראות

1
מורחים 1 פרוסת לחם עם מיונז. ממלאים פרוסות לחם עם כל שאר החומרים למעט שמן.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
דַק-דַק-
2
מברשת מחוץ כריך עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
מבשלים במחבת על חום בינוני 3 דקות. בכל צד או עד סינגלים נמסים כריך הוא חום זהוב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.