קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

לובסטר עם רוטב פינו נואר, פירה Salsify וכרישות כרישה

לובסטר עם רוטב פינו נואר, פירה Salsify וכרישות כרישה
לובסטר עם רוטב פינו נואר, פירה Salsify כרישה מקומטת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כרישה, חצי לימון, רובי פורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו רוטב חמוציות עם פינו נואר, רוטב חמוציות חריף עם פינו נואר, ו סלמון מפוצל ברוטב פינו נואר ברי.

הוראות

1
מלאו את הכיור במי קרח. הגדר מתלה ב stockpot גדול מאוד, להוסיף 5 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף 4 של lobsters, כיסוי וקיטור עד אדום בהיר, על 11 דקות. בעזרת מלקחיים, העבירו את הלובסטרים למי הקרח. חזור עם lobsters הנותרים; להוסיף מים לסיר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הלובסטרים ומייבשים אותם. תסובב את הזנבות, הטפרים והפרקים. לפצח את הפגזים ולהסיר את הבשר. חותכים את הזנבות ומוציאים את ורידי המעיים. באמצעות מספריים חסון, לחתוך את הפגזים של 2 של הלובסטרים לחתיכות 2 אינץ'; להשליך את פגזי הלובסטר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית עד שרק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את צדפי הלובסטר ומבשלים, מערבבים, עד שמתחילים להשחים בכתמים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את היין ומבשלים על חום גבוה בינוני עד כמעט התאדה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את השטח ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט, על 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני, לחיצה קשה על הפגזים כדי לחלץ רוטב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הנמל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום נמוך בינוני במשך 5 דקות. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
11
למלא קערה עם מים. לסחוט את הלימון חצי לתוך המים ולהוסיף אותו לקערה. לקלף את salsify, לחתוך אותו לאורכים 1 אינץ ' ולהוסיף אותו למים.
מרכיבים שתצטרך
12
בסיר גדול, לשלב 1 כוס מים עם מיץ לימון, 6 כפות של חמאה קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
13
מסננים את salsify, ואז להוסיף אותו למחבת ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד salsify הוא רך ואת הנוזל מצטמצם זיגוג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את השמנת והסוכר ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
15
מעבירים את תערובת salsify למעבד מזון ומחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ופלפל. תחזיר את המחית לסיר ותתחמם.
מרכיבים שתצטרך
16
בסיר בינוני, לחמם 1/4 כוס שמן זרעי ענבים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיף את הכרישה ומטגנים על חום מתון, ערבוב, עד זהב פריך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
18
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
19
בקערה קטנה, מערבבים את זרעי הוניל לתוך 2 כפות הנותרים של שמן זרעי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
20
במחבת גדולה מאוד, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
21
מוסיפים את בשר הלובסטר ומבשלים עד שהתחממו. פרוס את הזנבות לרוחב לתליונים. תלולית מחית salsify במרכז 8 צלחות ערב מחוממות ולסדר 2 טפרים ו 1 זנב סביב כל תלולית. כפית את רוטב פינו נואר סביב הלובסטר העליון עם כרישה פריכה. מנקדים את הצלחות עם שמן וניל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
ניחוחות אקזוטיים של אננס, וניל ומשמש על האף. עגול, מאוזן היטב, ועם התמדה טובה של טעם.זוג עם דגים עם רוטב, בשר לבן עם שמנת, בשר חזיר את העצם עם רוטב שאבליזיין.