לוחשת Crisper: קישואים ופיצה פסטו
המתכון הלוחש למצנן: קישואים ופיצה פסטו יכולים לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 244 אוהדים. גשו לסופר וקנו קישואים, קמח תירס, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: הלוחש למצנן: ברוקולי ואגוז פסטו, לוחשת Crisper: פנקייק קישואים, ו לוחשת Crisper: פנקייק קישואים Redux.
הוראות
מחממים התנור ל 288° (או גבוה כמו התנור שלך יעלה ל550), עם אבן פיצה אם יש לך אחד. הכינו את מחבת הפיצה או את תבנית האפייה על ידי צחצוח בשמן הזית ופיזור באופן שווה עם קמח התירס.
רול או למתוח את הבצק כדי לכסות את פני השטח של המחבת.
חותכים את הקישואים דק ככל האפשר, על מנדולינה אם יש לך אחד או עם סכין חדה מאוד.
מניחים פרוסות קישואים בקערה וזורקים עם חצי פסטו.
מורחים את הפסטו הנותרים באופן שווה על הבצק ומעל עם חתיכות חופפות של קישואים.
מפזרים את גבינת הפטה וזיתים מעל.
אופים עד שהבצק מבושל דרך והקישואים רכים, 8 עד 15 דקות, תלוי בעובי. חותכים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.