זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: קציצות פרמזן הודו אפויות עם ריגטוני ורוטב בזיליקום עגבניות עבה, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את 10 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים דגים, עור הצדדים למעלה, במחבת; לבשל 2 דקות. הפוך את הדגים; למעלה עם תערובת עגבניות. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.