לזניה אלפרדו רול קופצים
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאגנאן אלפרדו לנסות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, גבינת פרמזן, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה. יש לשטוף במים קרים ולנקז היטב.
בינתיים, במחבת רוטב גדולה מעל חום בינוני להוסיף שמן ומבשלים ברוקולי או תרד בצל ירוק עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
הסר פאן מחום ומערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח וביצה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים אטריות בשכבה אחת על גיליון נייר שעווה. מורחים באופן שווה חלק מתערובת הגבינה על כל אטריות.
מגלגלים כל אטרייה מהקצה הקצר, בסגנון ג ' לי-רול.
בתבנית אפייה 8x12 אינץ', כפית על 3/4 של רוטב אלפרדו על הקרקעית להתפשט באופן שווה. מסדרים את האטריות מגולגלות, צד התפר למטה, בצלחת. למעלה עם גבינת מוצרלה ורוטב שנותר. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד חם מבעבע והגבינה נמסה.