לזניה בימי חול
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניאן ביום חול. מתכון זה משמש 9. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, תערובת רוטב ספגטי, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו קסולט בימי חול, עוגת סיר עוף קלה ביום חול, ו משחק משולש בימי חול: תערובת כרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, המים, רסק העגבניות ותערובת רוטב הספגטי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה שלבו את הביצה, גבינת הקוטג ' וגבינת הפרמזן.
מורחים 2 כוסות רוטב בשר בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם שלוש אטריות, מחצית מתערובת גבינת הקוטג ' ומחצית מרוטב הבשר שנותר. חזור על שכבות.
מכסים ואופים ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 50 דקות או עד שמד חום קורא 160 ניתנים לזיהוי. לחשוף; מפזרים גבינת מוצרלה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהבעבוע והגבינה נמסה.
תן לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.