לזניה דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת גורגונזולה, שיני שום, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
חותכים את הסקווש לקוביות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד. (תצטרך כ 5 כוסות. שמור כל סקווש שנותר לשימוש נוסף.)
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים פטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך ופריך בקצוות, על 4 דקות. מערבבים סקווש ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד סקווש הוא השחמה.
מוסיפים שום ומבשלים עד רק ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים מים ומערבבים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו בתחתית המחבת. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
מורחים 1/4 כוס של רוטב בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים בשכבה של אטריות לזניה, לשבור את האטריות לפי הצורך כדי להתאים אותם בשכבה אפילו. מורחים באופן שווה חצי מתערובת הירקות על הפסטה.
יוצקים 1/2 כוס רוטב בשמל באופן שווה על הירקות. נקודה של פירה ערמונים מעל. מכסים את הירקות בשכבה של גבינת פונטינה מגוררת וזרימת פרמזן-רג ' יאנו (להשתמש כשליש מכל). חזור עם שכבה נוספת של אטריות, תערובת סקווש הנותרים, 1/2 כוס béchamel, פירה הערמונים הנותרים, שליש נוסף של fontina, כל Gorgonzola, ועל שליש אחר של Parmigiano-Reggiano. סיים עם שכבה אחרונה של אטריות ורוטב בשמל הנותר, גבינת פונטינה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.מכסים את צלחת האפייה היטב בנייר אלומיניום. (אתה יכול להכין את המתכון הזה קדימה ומקרר עד 1 יום; לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום ואת האטריות הן מכרז לחלוטין, על 10 דקות יותר. אפשר לזניה לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.שיוך משקאות: שרדונה סטולר, אורגון. דלעת עשירה, פטריות, גבינה דקדנטית-כל הדברים הטובים עם שרדונה. במקרה זה, יין מאורגון הוא בחירה טובה, שכן יש לו את כל הפירות של שרדונה קליפורניה אבל אולי קצת יותר עמוד שדרה לעמוד מול כל הגבינה הזאת.