קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

לזניה דלעת סקווש

לזניה דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת גורגונזולה, שיני שום, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
חותכים את הסקווש לקוביות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד. (תצטרך כ 5 כוסות. שמור כל סקווש שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים פטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך ופריך בקצוות, על 4 דקות. מערבבים סקווש ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד סקווש הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוףסכין קילוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שום ומבשלים עד רק ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים מים ומערבבים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו בתחתית המחבת. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מורחים 1/4 כוס של רוטב בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים בשכבה של אטריות לזניה, לשבור את האטריות לפי הצורך כדי להתאים אותם בשכבה אפילו. מורחים באופן שווה חצי מתערובת הירקות על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
יוצקים 1/2 כוס רוטב בשמל באופן שווה על הירקות. נקודה של פירה ערמונים מעל. מכסים את הירקות בשכבה של גבינת פונטינה מגוררת וזרימת פרמזן-רג ' יאנו (להשתמש כשליש מכל). חזור עם שכבה נוספת של אטריות, תערובת סקווש הנותרים, 1/2 כוס béchamel, פירה הערמונים הנותרים, שליש נוסף של fontina, כל Gorgonzola, ועל שליש אחר של Parmigiano-Reggiano. סיים עם שכבה אחרונה של אטריות ורוטב בשמל הנותר, גבינת פונטינה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.מכסים את צלחת האפייה היטב בנייר אלומיניום. (אתה יכול להכין את המתכון הזה קדימה ומקרר עד 1 יום; לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GorgonzolaGorgonzola
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ערמוניםערמונים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סכין קילוףסכין קילוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום ואת האטריות הן מכרז לחלוטין, על 10 דקות יותר. אפשר לזניה לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.שיוך משקאות: שרדונה סטולר, אורגון. דלעת עשירה, פטריות, גבינה דקדנטית-כל הדברים הטובים עם שרדונה. במקרה זה, יין מאורגון הוא בחירה טובה, שכן יש לו את כל הפירות של שרדונה קליפורניה אבל אולי קצת יותר עמוד שדרה לעמוד מול כל הגבינה הזאת.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות