קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

לזניה זוקיני ללא נודלס

לזניה זוקיני ללא נודלס
Noodleless Zucchini Lasignananananananan הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה עם חלב מלא, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה זוקיני ללא נודלס, לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", ו לזניה זוקיני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים את המתלים לחלק אותו לשלישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, הצלפים והמלח הנמדד, מערבבים לשלב ומביאים לרתיחה. הפחת את החום נמוך בינוני ומבשל עד שהטעמים מתמזגים והרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מניחים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על 2 דפי אפייה, חופפים את הפרוסות מעט לפי הצורך. צולים עד מתרכך וגמיש, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ומניחים בצד להתקרר. הזז את המתלה העליון לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מחצית הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים עוד כף שמן למחבת וחוזרים עם שאר הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת ומחממים על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את לבבות הארטישוק, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מעבירים לקערה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מוסיפים 1 1/4 כוסות של הרוטב לתערובת הפטרייה-ארטישוק וזורקים למעיל אחיד; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מורחים את רוטב העגבניות שנותר בשכבה דקה על הקרקעית של צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.פזר רבע מתערובת הפטרייה-ארטישוק על הרוטב בשכבה זוגית. מניחים באופן שווה רבע מחתיכות הקישואים בשכבה אחת מעל התערובת. באמצעות כפית קטנה, לגרוף שליש גבינת קוטג ' מתמלא באופן שווה על הקישואים ולשטח את הבובות עם החלק האחורי של הכף (המילוי יתפזר יותר כפי שהוא מבשל). מפזרים באופן שווה רבע מהמצרלה על מילוי גבינת הקוטג'.הפוך 2 שכבות יותר של תערובת פטריות-ארטישוק, פרוסות קישואים, מילוי גבינת קוטג', ומוצרלה. הפוך שכבה סופית עם פרוסות קישואים שנותרו, ואז תערובת פטריות-ארטישוק, ולבסוף מוצרלה (מעבר את הסדר שומר קישואים מלהישרף מתחת לגבינה).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים חשוף עד הרוטב מבעבע סביב הקצוות ואת החלק העליון הוא השחמה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לבבות ארטישוק קפואים, מופשר, טפח יבש עם מגבות נייר, וקצוץ גסלבבות ארטישוק קפואים, מופשר, טפח יבש עם מגבות נייר, וקצוץ גס12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבהפטריות קרמיני, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1( חצילים)שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (אודותכוס גבינת פרמזן מגוררת דק (אודות0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpound מגורר גבינה מוצרלה חלב מלא (אודותpound מגורר גבינה מוצרלה חלב מלא (אודות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קוביות קטנותבצל צהוב, קוביות קטנות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישואים, הקצוות גזוז פרוס לאורכו 1/4 אינץ ' עבהקישואים, הקצוות גזוז פרוס לאורכו 1/4 אינץ ' עבה