לזניה ירקות קלויים
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לירקות קלויים Lasgananananan לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 983 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך לא להרתיח אטריות לזניה, בזיליקום, חלק גס-גבינת מוצרלה רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה ירקות קלויים, ו לזניה ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים (דרך בזיליקום).
כפית 1 כוס רוטב מרינרה לתחתית של זכוכית 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה קרמיקה. למעלה עם 2 אטריות.
מורחים 3/4 תערובת גבינות כוס על רוטב כדי לכסות באופן שווה. מסדרים 1 1/2 כוסות ירקות קלויים בשכבה 1. כפית 3/4 כוס רוטב על ירקות, למעלה עם 2 אטריות, נשאר 3/4 כוס גבינה תערובת, 1 1/2 כוסות ירקות, 2 אטריות, ונותר 1/4 כוסות רוטב. מכסים בנייר כסף, ואופים במשך 20 דקות.
הסר רדיד, ומפזרים העליון עם מוצרלה.
אופים בתנור במשך 20 דקות יותר או עד גבינה מותכת, רוטב מבעבע, אטריות רכות.
תן מגניב לפחות 15 דקות לפני חיתוך לחתיכות; לשרת.