קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

לזניה ירקות קלויים

לזניה ירקות קלויים
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לירקות קלויים Lasgananananan לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 983 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך לא להרתיח אטריות לזניה, בזיליקום, חלק גס-גבינת מוצרלה רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה ירקות קלויים, ו לזניה ירקות קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים (דרך בזיליקום).
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
3
כפית 1 כוס רוטב מרינרה לתחתית של זכוכית 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה קרמיקה. למעלה עם 2 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים 3/4 תערובת גבינות כוס על רוטב כדי לכסות באופן שווה. מסדרים 1 1/2 כוסות ירקות קלויים בשכבה 1. כפית 3/4 כוס רוטב על ירקות, למעלה עם 2 אטריות, נשאר 3/4 כוס גבינה תערובת, 1 1/2 כוסות ירקות, 2 אטריות, ונותר 1/4 כוסות רוטב. מכסים בנייר כסף, ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פסטהפסטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הסר רדיד, ומפזרים העליון עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים בתנור במשך 20 דקות יותר או עד גבינה מותכת, רוטב מבעבע, אטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן מגניב לפחות 15 דקות לפני חיתוך לחתיכות; לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo