לזניה לבנה עם נקניק הודו חריף ו ' Shrooms
לזניה לבנה עם נקניק הודו חריף ו ' Shrooms יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פטריות כפתור, ריקוטה חלב, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף, לזניה נקניק הודו, ו לזניה עם נקניק הודו.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לרוטב הלבן: להביא סיר בינוני לחום נמוך בינוני ולהוסיף את החמאה. לאחר החמאה נמסה, מערבבים בקמח עם כף עץ; מבשלים 2 דקות (לא נותנים לו צבע).
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה, ממשיכים לערבב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 1 דקה.
מוסיף בפרמזן, לטאטא לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
ללזניה: במחבת מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית ומבשלים את נקניק טורקיה עד רק מתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד חום זהוב והודו מבושל דרך, 4 עד 6 דקות נוספות. מתבלים במלח כשר, פלפל ושום מגורען. מערבבים היטב, ולאחר מכן לכבות את החום ולהניח בצד להתקרר.
בקערת ערבוב קטנה, לשלב ריקוטה, ביצה, פרמזן, על 1/2 כפית מלח גס וכמה סיבובים של פלפל סדוק.
מורחים 1/4 כוס של הרוטב הלבן בחלק התחתון של 9 על ידי 13 אינץ צלחת אפייה לא מגיב. להתחיל שכבות עם 3 אטריות, ואחריו על תערובת ריקוטה כוס 1.
שכבה של כמחצית מהקישואים באופן שווה מעל הריקוטה. בצע עם חצי נקניק טורקיה ופטריות, מסיים עם 1 כוס רוטב לבן.
מפזרים 1/3 של המוצרלה. חוזר. למעלה השכבה השנייה עם 4 אטריות, רוטב לבן ומפזרים עם המוצרלה הנותרים.
אופים, מכוסה בנייר כסף, במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ולהסיר את כיסוי רדיד.
מחממים את המטאטא לטמפרטורה מקסימלית. לטגן עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 1 דקה.