קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

לזניה עוף ודלעת

לזניה עוף ודלעת
לזניה עוף ודלעת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 48 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת של מרק דלעת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה עוף ודלעת, לזניה דלעת עם נקניק תפוח עוף ורוטב פונטינה חמאה חום, ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב חלב וקרם של מרק דלעת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להוסיף עוף, ולטגן עד הסוף. מערבבים ברוטב בולונז; מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
כפית 1/3 רוטב בשר לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר, לכסות עם 3 אטריות מבושלות, העליון עם תערובת מרק 1/3. חזור פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מפזרים גבינה מעל לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (200 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo