לזניה עם נקניק רביולי מראש
לזניה עם נקניק רביולי מראש עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, רביולי מלא גבינה, רוטב פסטה עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: לזניה של רביולי טורקי מוכן מראש, רביולי ולזניה ונקניקיות, ו לזניה רביולי נקניק.
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מורחים 1/2 כוס של רוטב הפסטה. מסדרים שכבה אחת של רביולי קפוא על רוטב; באופן שווה לשפוך 1 כוס רוטב פסטה מעל רביולי.
מפזרים באופן שווה עם 1 1/2 כוסות נקניק ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם רביולי הנותרים, רוטב פסטה ונקניק.
מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
הסר רדיד; מפזרים הנותרים 1/2 כוסות מוצרלה וגבינת פרמזן.
אופים כ 15 דקות יותר או עד גבינה מותכת לזניה חם במרכז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.