לזניה פשוטה
לזניה פשוטה דורשת סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 3 מנות עם 507 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינת ריקוטה, אטריות לזניה ללא בישול, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה חלקית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה פשוטה, לזניה פשוטה של קרוקפוט, ו לזניה רביולי פשוטה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את גבינת הריקוטה, גבינת הפרמזן והביצה; מניחים בצד.
מורחים 1/3 כוס רוטב ב-8 אינץ'. 4 אינץ'. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם אטריות אחת.
מורחים 1/3 כוס רוטב לקצוות של אטריות. למעלה עם שליש תערובת גבינה שמורות 1/3 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם אטריות ורוטב שנותרו.
מכסים ואופים ב 400 לום במשך 25 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע: בהיר גרנט אדום. זר: מורכב ומפותח עם ניחוחות פרי בשלים. חיך: אינטנסיבי ועשיר עם משקל רב ותמצית, מתיקות של פירות בשלים מתעכבים בגימור ארוך. מומלץ עם: ברווז, ציפורי משחק ומנות בשר אדום. התאמה מצוינת עם קורס גבינה משובח.