לזניה של פלפל אדום
אולי לזניית פלפל אדום היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה ללא רתיחה, פלפלים קלויים, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בעדינות מעיל צלחת אפייה 2 ליטר מרובע עם ספריי בישול. כפית 1/3 כוס של רוטב פסטה עגבניות וריחן קלאסי בצלחת. למעלה עם 2 אטריות לזניה. בקערה קטנה מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, 1 כוס גבינת העזים, ואם תרצה בכך, את הקיאנטי. כפית חצי מהתערובת על האטריות בצלחת.
מפזרים 2 כפות פרמזן. למעלה עם חצי רצועות הפלפל האדום. כפית חצי רוטב פסטה קלאסיקו® עגבניות ובזיליקום הנותרים על שכבת הפלפל.
למעלה עם 2 יותר אטריות, תערובת ריקוטה הנותרים, ופלפלים הנותרים.
הוסף עוד 2 אטריות ורוטב הפסטה הנותר. נקודה למעלה עם גבינת עיזים נותרת ומפזרים עם פרמזן שנותר.
בואו לעמוד, מכוסה, על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo