קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

לזניה של פלפל אדום

לזניה של פלפל אדום
אולי לזניית פלפל אדום היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה ללא רתיחה, פלפלים קלויים, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בעדינות מעיל צלחת אפייה 2 ליטר מרובע עם ספריי בישול. כפית 1/3 כוס של רוטב פסטה עגבניות וריחן קלאסי בצלחת. למעלה עם 2 אטריות לזניה. בקערה קטנה מערבבים יחד את גבינת הריקוטה, 1 כוס גבינת העזים, ואם תרצה בכך, את הקיאנטי. כפית חצי מהתערובת על האטריות בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרסיס בישולתרסיס בישול
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רוטב פסטהרוטב פסטה
קיאנטיnameקיאנטיname
פסטהפסטה
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מפזרים 2 כפות פרמזן. למעלה עם חצי רצועות הפלפל האדום. כפית חצי רוטב פסטה קלאסיקו® עגבניות ובזיליקום הנותרים על שכבת הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פלפל אדוםפלפל אדום
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
3
למעלה עם 2 יותר אטריות, תערובת ריקוטה הנותרים, ופלפלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פלפליםפלפלים
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
4
הוסף עוד 2 אטריות ורוטב הפסטה הנותר. נקודה למעלה עם גבינת עיזים נותרת ומפזרים עם פרמזן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רוטב פסטהרוטב פסטה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
5
מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו לעמוד, מכוסה, על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo