לחם אגוז תפוח הוא צמחוני לחם. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 223 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו תאריך ואגוז כוח ברים, חטיפי גרנולה פירות ואגוזים לעיסים, ו אוכמניות בננה אגוז שיבולת שועל אפויה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת את החמאה 1 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מערבבים פנימה תפוח ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
יוצקים לתוך 9-ב משומן ומקומח. איקס 5-ב. כיכר פאן.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
שלב קינמון ושאר הסוכר; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ליקוריץ צהוב וירוק
6
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.