לחם אירי מועדף
לחם אירי מועדף יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 146 קלוריות. מתכון זה משמש 27. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כלחם במחיר סביר מאוד. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: לחם סודה אירי מועדף, תבשיל אירי מועדף, ו וידוי חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה קטנה מקציפים את הביצה, החלב והחמאה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה צימוקים וזרעי קימל אם רוצים.
העברה ל-9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.