לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את לחם אננס הקישואים השני. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורשים שמן צמחי, סודה לשתיה, אננס וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 41%, וזה טוב. נסו לחם קישואים עם אננס, לחם קישואים אננס, ו לחם קישואים אננס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מערבבים יחד את הביצים, הסוכר, הווניל, השמן והקישואים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
וניל
סוכר
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, הסודה, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים לבלילת הקישואים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה צימוקים, אגוזים ואננס עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
קישואים
צימוקים
אגוזים
4
יוצקים לתוך תבניות כיכר בגודל 2-9 על 5 על 3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך שעה, או עד להשחמה.