סלסה וצ'יפס
Salsan וצ'יפס נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. אם יש לך כוסברה, טורטיות תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צ'יפס ופלנטיין, סלסה תפוחים עם שבבי קינמון, ו צ'יפס Jicama עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את העגבניות, הבצל, חלפיניו, כוסברה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לשעה 1.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
יוצקים את השמן לתוך סיר כבד תחתית גדול לעומק של כ 2 אינץ'.
מניחים מדחום עמוק בתוך הסיר.
מחממים את השמן מעל חום בינוני עד 360 מעלות F.
בינתיים, לערום את הטורטיות, ולחתוך את הערימה לשישים כדי להפוך את הצ ' יפס.
להעלות את החום גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצ ' יפס, הופכים אותם עם רחפן או כפית מחוררת, עד חום זהוב, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השבבים למחבת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז. (להחזיר את השמן לטמפרטורה הנכונה בין קבוצות.) מגניב מתבלים במלח.