לחם בלילת חג המולד
זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 19%. מתכונים דומים: כמהין עוגת פונפטי לחג המולד, אפיית לחם: לחם בלילת עשב, ו לחם בלילת בירה.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החמאה, הסוכר, המלח, הקינמון, אגוז המוסקט, הציפורן ו -3 כוסות קמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בלילה יציבה. מערבבים פנימה פירות מסוכרים, צימוקים ואגוזים. לא ללוש. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מעבירים לשניים משומנים 9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-40 דקות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
שלב סוכר של קונדיטורים ומספיק חלב כדי להשיג עקביות רצויה; מזלפים מעל לחם.