גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו לחם צימוקים טעים, לחם בננה אגוזים בריא וטעים, ו לחם בננה אגוז טעים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל התחתון של מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
בקערה, לשלב את דגני סובין אגוז צימוקים וחלב; בואו לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקר
צימוקים
סובין
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, להכות יחד פירה בננה, סוכר, סוכר חום, שמן צמחי וביצה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
פירה בננה
שמן צמחי
סוכר חום
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את תערובות הדגנים והבננה. מערבבים את תערובת הקמח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בננה
דגני בוקר
קמח לכל מטרה
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, עד שקיסם שהוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.