קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה אגוזים צימוקים טעים

לחם בננה אגוזים צימוקים טעים
גשו לסופר וקנו סוכר חום, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו לחם צימוקים טעים, לחם בננה אגוזים בריא וטעים, ו לחם בננה אגוז טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל התחתון של מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה, לשלב את דגני סובין אגוז צימוקים וחלב; בואו לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
צימוקיםצימוקים
סוביןסובין
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, להכות יחד פירה בננה, סוכר, סוכר חום, שמן צמחי וביצה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
פירה בננהפירה בננה
שמן צמחישמן צמחי
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את תערובות הדגנים והבננה. מערבבים את תערובת הקמח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
דגני בוקרדגני בוקר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 55 דקות, עד שקיסם שהוכנס למרכז כיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
בואו להתקרר לפני חיתוך.