לחם בננה אוכמניות
גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, סודה לשתייה, קמח לעוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, סוכר חום אוכמניות לחם בננה עם חמאת אוכמניות סוכר חום אוכמניות סוכר אוכמניות לחם בננה עם חמאת אוכמניות, ו חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 4 1/2x8 1/2 אינץ כיכר פאן.
מערבבים ומעילים אוכמניות עם 2 כפות קמח עוגה בקערה.
מערבבים אוכמניות מצופות, שיבולת שועל, פקאן, 1 1/2 כוסות בתוספת 3 כפות קמח עוגה, סודה לשתיה, ומלח בקערה.
לנצח סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, יוגורט יווני, ורסק תפוחים יחד בקערה גדולה עד אור ורך.
להוסיף ביצים, אחד בכל פעם; לנצח אחרי כל תוספת.
להוסיף תמצית וניל ופירה בננה; לנצח בקלילות עד מעורבב היטב.
מערבבים אוכמניות-תערובת קמח לתוך תערובת יוגורט עד רק רטוב. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
חותכים חמאה לסוכר חום 1/4 כוס בקערה קטנה עד מתפורר; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, כ -55 דקות. מגניב במחבת במשך 15 דקות; להסיר מחבת מגניב על מתלה חוט במשך 1 שעה.