לחם בננה דל שומן אני
אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו קל יותר סוכר בננה פשתן לחם, לחם לחמניית קינמון: ללא גלוטן, טבעוני & אפשרויות סוכר נמוכות יותר, ו לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ספריי אחד 9x5x3 מחבת כיכר אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
בקערה בינונית, לנצח את הסוכר הלבן ומרגרינה או חמאה עד חלקה וקרם. הכה את הביצים, מים ובננות עם תערובת הסוכר עד שהוא מעורבב היטב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה רק עד התערובת היא לחה. הקפד לגרד את הצדדים של הקערה כדי למזג את כל החומרים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 60 דקות. הלחם נעשה כאשר החלק העליון הוא מוצק למגע וצבע חום זהוב. הזמן ישתנה בהתאם לגודל כיכר וסוג התנור. כאשר הלחם מוסר מהתנור, לאפשר לו להתקרר על זה בצד במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן המחבת ולתת מגניב על מתלה. לחם זה הוא גם מעולה אם אתה מוסיף מיני שוקולד צ ' יפס או חתיכות פירות קטנים לתערובת ממש לפני האפייה.