לחם בננה חמאת בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם בננה חמאת בוטנים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 267 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, וניל, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם בננה חמאת בוטנים: אנחנו קוראים לזה לחם סוואנה, לחם בננה חמאת בוטנים, ו לחם בננה חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325f עבור מחבתות כהה או לא מקל). תחתית גריז רק של 2 (8x4 אינץ') מחבתות עם התקצרות.
בקערה קטנה למיקרוגל, חמאת בוטנים במיקרוגל וחמאה נחשפים על 30 עד 45 שניות או עד שהחמאה נמסה. מערבבים עד התערובת חלקה.
בקערה גדולה, לנצח סוכר וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה או עד מעורבב. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת חמאת בוטנים; להכות היטב. בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה לתערובת חמאת בוטנים, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים בבננות, שוקולד צ ' יפס ווניל עד מעורבב. מחלקים את הבלילה בין מחבתות.
אופים 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.