קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות100
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית לבנה עבה עם סלמי מחבת מטוגן

מרק שעועית לבנה עבה עם סלמי מחבת מטוגן
גשו לסופר וקנו מלח כשר, תבאי פרובנס, כרוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: שעועית לבנה סלט פסטה סלמי, מרק שעועית לבנה עם מרווה מטוגנת, ו סנדוויץ סלמי הפוך מראש עם שעועית לבנה ממרח כרוב-כרוב.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את השעועית עם 1 כף של herbes דה פרובנס ואת שיני שום ניפוץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ ' ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד השעועית מתחילה להתרכך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 1 כף מלח וממשיכים להתבשל עד שהשעועית רכה, 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בתוך תבשיל יצוק אמייל גדול או סיר מרק, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הסלמי ומבשלים על אש גבוהה עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלמי לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ואת 3 שיני שום פרוסות ואת הנותרים 1 כף של herbes דה פרובנס. מתבלים במלח ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות, ואז מכסים ומבשלים עד שהתרככו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את השעועית ומניות עוף לירקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים חצי מהמרק לבלנדר ודופק רק עד שהפולים קצוצים בגסות; מחזירים את המרק לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד שהוא רך, על 15 דקות. מערבבים את הסלאמי השמור ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם הפטרוזיליה ומגישה.
מרכיבים שתצטרך