לחם ברוטב רוזמרין
לחם הבלילה רוזמרין הוא צמחוני חובט. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו אפיית לחם: לחם אפייה, לחם בלילת בירה, ו לחם עם ארבעה גרעינים (מתכונים דומים).
הוראות
תחתית גריז וצדדים של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ריסוס קיצור או בישול. בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים.
מוסיפים מים, פטרוזיליה, קיצור, רוזמרין וקורנית. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 1 כוס קמח עד מעורב לחלוטין.
חלקה ללטף את הבלילה למחבת, באמצעות ידיים מקורנות. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 40 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
אופים 40 עד 45 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח; להסיר מחבת מתלה קירור.
קציץ מברשת עם חמאה; מגניב.