קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר וסלט תפוזים

לחם
לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר, סלט תפוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.33 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1075 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שרימפס, חומץ אורז, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 51%. מתכונים דומים: לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר וסלט תפוזים, שרימפס עם חמאת תפוזים ושומר וסלט תפוזים, ו שומר אבוקדו שרימפס בגריל וסלט תפוזים סקיןטעם.

הוראות

1
חותכים ארבע פרוסות בריוש בעובי 3/4 אינץ ' גדולות מספיק כדי לכסות את הדג.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
דגיםדגים
2
רול לחם עם מערוך כדי על 1/8-אינץ עובי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
מפזרים דגים עם קורט מלח וטרגון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
דגיםדגים
מלחמלח
4
מורחים מחצית מהחמאה המרוככת על פרוסות הבריוש.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
5
מניחים בריוש, בצד החמאה כלפי מטה, על דגים. (במידת הצורך, הפכו וקצצו את הלחם כך שהקצוות יהיו אחידים עם הפילטים.)
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
חמאהחמאה
לחםלחם
דגיםדגים
6
מורחים את יתרת החמאה המרוככת על גבי הלחם; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לחםלחם
7
הביאו מיץ תפוזים וחומץ לרתיחה בסיר; מבשלים עד להפחתה ל -3 כפות. (
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
התערובת תהיה סירופית.)
9
להקציף חלמונים, 1 כפית מלח ופלפל קאיין בחלקו העליון של דוד כפול; מוסיפים בהדרגה מיץ לימון וסירופ תפוזים תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
כתוםכתום
סירופסירופ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
10
מוסיפים 1/2 כוס חמאה לא מלוחה לתערובת הביצים; מבשלים על מים חמים, לא רותחים, תוך הקצפה מתמדת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים את החמאה שנותרה, תוך הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -160 והתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מוציאים רוטב מהדוד; מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
13
מניחים דגים, בצד הלחם כלפי מעלה, במחבת חסינת תנור חמאה או בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
תנורתנור
14
אופים בחום של 400 למשך 10 דקות או עד להזהבה ופתיתי דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
כפית רוטב על מרכז צלחות העליון עם דגים. למעלה עם שרימפס, שומר, סלט תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
כתוםכתום
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
דגיםדגים
16
מקשטים, אם רוצים.
17
* אם כיכר בריוש אינה זמינה, החלף לחם לבן לא פרוס באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
בריושבריוש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.