לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר, סלט תפוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.33 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1075 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שרימפס, חומץ אורז, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 51%. מתכונים דומים: לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר וסלט תפוזים, שרימפס עם חמאת תפוזים ושומר וסלט תפוזים, ו שומר אבוקדו שרימפס בגריל וסלט תפוזים סקיןטעם.
הוראות
1
חותכים ארבע פרוסות בריוש בעובי 3/4 אינץ ' גדולות מספיק כדי לכסות את הדג.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
דגים
2
רול לחם עם מערוך כדי על 1/8-אינץ עובי.
מרכיבים שתצטרך
לחם
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
3
מפזרים דגים עם קורט מלח וטרגון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
דגים
מלח
4
מורחים מחצית מהחמאה המרוככת על פרוסות הבריוש.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
חמאה
מורחים
5
מניחים בריוש, בצד החמאה כלפי מטה, על דגים. (במידת הצורך, הפכו וקצצו את הלחם כך שהקצוות יהיו אחידים עם הפילטים.)
מרכיבים שתצטרך
בריוש
חמאה
לחם
דגים
6
מורחים את יתרת החמאה המרוככת על גבי הלחם; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
לחם
7
הביאו מיץ תפוזים וחומץ לרתיחה בסיר; מבשלים עד להפחתה ל -3 כפות. (
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
התערובת תהיה סירופית.)
9
להקציף חלמונים, 1 כפית מלח ופלפל קאיין בחלקו העליון של דוד כפול; מוסיפים בהדרגה מיץ לימון וסירופ תפוזים תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
מיץ לימון
חלמון ביצה
כתום
סירופ
מלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מקציף
10
מוסיפים 1/2 כוס חמאה לא מלוחה לתערובת הביצים; מבשלים על מים חמים, לא רותחים, תוך הקצפה מתמדת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מוסיפים את החמאה שנותרה, תוך הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -160 והתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
מוציאים רוטב מהדוד; מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
13
מניחים דגים, בצד הלחם כלפי מעלה, במחבת חסינת תנור חמאה או בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
תנור
14
אופים בחום של 400 למשך 10 דקות או עד להזהבה ופתיתי דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
כפית רוטב על מרכז צלחות העליון עם דגים. למעלה עם שרימפס, שומר, סלט תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
שומר
כתום
שרימפס
רוטב
דגים
16
מקשטים, אם רוצים.
17
* אם כיכר בריוש אינה זמינה, החלף לחם לבן לא פרוס באיכות טובה.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.