לחם דלעת ללא גלוטן
לחם דלעת נטול גלוטן ולקטוז ארוחת בוקר. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך דלעת, זנגביל טחון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם דלעת ללא גלוטן, לחם דלעת ללא גלוטן, ו לחם דלעת ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז תחתון רק של 9x5 אינץ 'או 8x4 אינץ' כיכר פאן עם שמן.
בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים למעט שבבי שוקולד עד מעורבב היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
אופים כיכר 9 אינץ '55 עד 65 דקות, כיכר 8 אינץ' 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מחבת כדי מתלה קירור. מגניב על 2 שעות לפני חיתוך.