לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון
אם יש לכם סוכר מגורען, צימוקים, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון, מרק הדלעת של האיכר ג'ון, ו חקלאי ג'ון פסטו סלט גינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 (325 הסעה).
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר חום, סוכר מגורען, אגוזים, צימוקים, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, ציפורן, allspice, וג ' ינג ' ר עד מעורבב היטב.
בקערה אחרת, לטאטא יחד ביצים, דלעת מחית, ושמן עד מעורבב היטב.
מוסיפים מרכיבים רטובים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה לשני משומן 8 1/2 - על ידי 4 1/2-מחבתות כיכר אינץ (עם קיבולת 2/3 כוס כל).
אופים עד הלחם מושך מן הצדדים מחבת שיפוד עץ מוכנס במרכז החלק העבה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
תן ללחם להתקרר במחבתות על מדף במשך כ -15 דקות.
חותכים סביב קצוות חיצוניים של לחם והופכים על מדפים. מגניב ביסודיות.