לחם הסודה האירי של ננה דוט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לך סוכר, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 2 דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חותכים את החמאה באמצעות בלנדר מאפה או את הידיים עד התערובת דומה קמח תירס גס. מערבבים את הצימוקים, דומדמניות, זרעי קימל, ואז לעשות באר במרכז ויוצקים את החלב והחומץ. מערבבים עם כף עד החומרים היבשים הם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
קמח תירס
דומדמניות
צימוקים
חומץ
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש בעדינות 8 עד 10 פעמים. מחלקים את הבצק לשני כדורים, ומניחים על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C), ואופים עד החלק העליון של הלחם הוא חום זהוב, על 15 דקות יותר.