לחם חום אירי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, לחם חום אירי, ו לחם חום אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. משמנים קלות תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה.
בקערה קטנה מקציפה יחד חלב חמאה וחמאה מומסת.
הפוך באר במרכז מרכיבים יבשים.
יוצקים חלב חמאה וחמאה מומסת.
מערבבים עד בשילוב, אם כי עדיין גבשושי.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. בצק קניש עד שזה פשוט מגיע יחד, על 2 דקות. טופס בצק לתוך כיכר עגולה 10 אינץ'. ציון העליון של כיכר עם צלב גדול.