לחם חום מאודה
לחם חום מאודה יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 2 מנות עם 801 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו סודה לשתייה, מולסה, קמח תירס ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה עובד טוב כמו לחם זול למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם חום חמוציות מאודה (סיר חרס), ירקות סיניים מאודים עם אורז חום, ו כופתאות בטן חזיר מאודות עם חמאה חומה (מאנטי).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, שיבולת השועל, קמח התירס, הסודה לשתייה והמלח.
שלב חלב חמאה ומולסה; מערבבים לחומרים יבשים.
יוצקים לשני 10 אונקיות משומנות. רמקינים או כוסות פודינג; מכסים בנייר כסף.
מניחים רמקינים על מתלה בקומקום עמוק; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים כדי קומקום. מביאים לרתיחה עדינה; מכסים ומאדים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי, ומוסיף עוד מים לפי הצורך.
הסר את הרמקינים מהקומקום; הניחו לעמוד 5 דקות לפני שמוציאים לחם מרמקינים.