קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות33
ציון בריאות3
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחנוכה
מגזין

לחם חלת פצפוצי שוקולד

לחם חלת פצפוצי שוקולד
המתכון לחם Chocolate Chip Challah מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 33 מנות. עם 177 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמו לחם זול מאוד עבור חנוכה. אם יש לכם סוכר, ביצים, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו חלת פצפוצי שוקולד, חלת פצפוצי שוקולד, ו לחמניות צ'יפס שוקולד מתוק ומלוח מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את השמרים, קמצוץ של סוכר ו 1 כוס מים חמים בקערה קטנה. להפריש בזמן שאתה מודד את שאר החומרים יבשים, או עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא 3 1/2 כוסות קמח, הנותרים 1/2 כוס סוכר והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
מוסיפים 1 ביצה, שמן צמחי 1 כוס מים חמים; מערבבים עד בשילוב. מערבבים בהדרגה את 3 1/2 כוסות קמח הנותרים עד הבצק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
6
מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
העברה לקערה משומנת גדולה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, 1 שעה עד 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
9
מחלקים את הבצק ל 3 מנות שוות. על משטח מקומח, לגלגל כל חלק לכדור, ולאחר מכן לגלגל כל כדור לתוך גדיל 1 1 1/2 ל-2 אינץ 'רחב, על 16 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
10
הניחו את הגדילים זה לצד זה על גיליון נייר קלף וצבטו אותם יחד בקצה אחד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
11
צמה את 3 גדילים: לחצות את הגדיל הימני מעל הגדיל האמצעי. ואז לחצות את הגדיל השמאלי מעל הגדיל האמצעי. חוזר, חוצה את הגדיל הימני מעל הגדיל האמצעי, ואז את השמאלי מעל האמצע, עד שכל הבצק קלוע. צובטים את הבצק יחד בסוף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
12
החלק את כיכר הלחם (עם נייר הקלף) על תבנית אפייה. מקציפים את הביצה הנותרת עם 1 כף מים בקערה קטנה, ואז מברישים את הביצה לשטוף את כל הכיכר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
13
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור