לחם לבן דבש
לחם לבן דבש יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 12 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלבון ביצה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם לבן חלב ודבש, לחם לבן-לבן עם גרעיני חמנייה ודבש, ו אפרסקים לבנים קלויים ואטריות סלק עם דבש-מנטה בלסמי לבן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את המים בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם מצורף וו בצק. אם הקערה קרה, וודא שטמפרטורת המים לא יורדת מתחת ל -110 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את השמרים והסוכר; מערבבים ומאפשרים להם להתמוסס במשך 5 דקות.
מוסיפים את החלב, החמאה והדבש.
מערבבים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלמונים, 3 כוסות הקמח והמלח.
מערבבים במהירות נמוכה כ -5 דקות. כשהמיקסר עדיין במהירות נמוכה, הוסיפו עוד 2 כוסות קמח. מעלים את המהירות לבינונית ומוסיפים לאט מספיק מהקמח שנותר כדי שהבצק לא יידבק לקערה.
מוסיפים את הקמח לאט; תמיד אפשר להוסיף עוד אבל אי אפשר להוציא אותו. ללוש במהירות בינונית כ-8 דקות, להוסיף קמח לפי הצורך.
זורקים את הבצק על משטח מקומח ולשים ביד דקה, עד שהבצק חלק ואלסטי. משמנים קערה בחמאה, מכניסים את הבצק לקערה ואז הופכים אותה כך שהחלק העליון חמאה קלות. מכסים את הקערה במגבת לחה ומאפשרים לה לעלות במשך שעה אחת,עד להכפלת נפח.
משמנים שתי מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ ' בחמאה. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים כל חצי לצורת כיכר ומניחים כל אחד בתבנית מוכנה. מכסים שוב במגבת הלחה, ומניחים לתפוח שוב למשך שעה, עד להכפלת נפחו.
בינתיים מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.כשהבצק מוכן, מברישים את החלקים עם החלבון ואופים את הלחמים במשך 40 עד 45 דקות, עד שהם נשמעים חלולים כשמקישים עליהם. הופכים אותם מהמחבתות ומצננים לחלוטין על רשת לפני שפורסים.