קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

לחם לבן פריך

לחם לבן פריך
לחם לבן פריך דורש מסביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. 82 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו ענק פריך & שמנת שעועית לבנה עם ירקות, לחם גבינה פריך, ו לחם צרפתי פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם החלב, החמאה או מרגרינה, 4 כוסות של הקמח והמלח; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
שמן קל קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולשים במקום חם לעלות עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
9
כיכרות ערפל עם מים ואופים ב 400 מעלות f (200 מעלות C) תנור במשך 20 עד 30 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור