לחם לבן פריך
לחם לבן פריך דורש מסביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. 82 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו ענק פריך & שמנת שעועית לבנה עם ירקות, לחם גבינה פריך, ו לחם צרפתי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים החמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם החלב, החמאה או מרגרינה, 4 כוסות של הקמח והמלח; מערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולשים במקום חם לעלות עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
כיכרות ערפל עם מים ואופים ב 400 מעלות f (200 מעלות C) תנור במשך 20 עד 30 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.